ZATERDAG 21 DECEMBER: VERLICHTE KERST TRUCK PARADE 2019

Winter Wonderland opent haar deuren deze dag van 11:00 tot 21:00.

Dit jaar de straten van Zeist worden opgelicht als nooit tevoren door het meest succesvolle event van het jaar in een geheel nieuw jasje De CO2 Neutrale Verlichte Kerst Truck Parade!!
Dit jaar 100% milieuvriendelijk.

De Verlichte Kerst Trucks rijden de route te vinden op onze web-site: www.winterwonderlandzeist.nl door het centrum van Zeist en zullen tussen 16:00 -18:00 stilstaan op de gehele Slotlaan in het centrum van Zeist.

Om 18:00 zullen De Verlichte Kerst Trucks meerdere keren door het centrum van Zeist en meerdere malen langs Winter Wonderland rijden! Daarna vervolgen zij de route door heel Zeist! Om 21:00 zal de grootste Kerst Truck parade van Nederland afgelopen zijn.

Kom gezellig kijken naar al dat moois wat Zeist te bieden heeft onder het genot van een heerlijke borrel in de Winter Wunderbar!

Het ultieme dagje weg in Midden Nederland dagje schaatsen, Shoppen tot 21:00 en daarbij DE Verlichte Kerst Truck Parade op 1 dag in Winter stad Zeist in Winter Wonderland Zeist!
Dit mag jij zeker NIET missen!!

De Co2 Neutrale Kerst Truck parade word mogelijk gemaakt door:

H. Berkulo Dienstverlening BV
DePartyshop.nl
De Heren van Zeist
Bar Dancing De Koets
Winter Wonderland Zeist

VOOR ALLE INS&OUTS
Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl

WINTER WONDERLAND ZEIST IS EEN GEZAMENLIJK EVENT VOOR ALLEN!
Om nog meer beleving in het bruisende centrum van Zeist te krijgen hebben Zeist Events, De Heren Van Zeist, Hart van Zeist , Gemeente Zeist, KNSB met Ijstijd, met daarbij veel diverse lokale ondernemers de handen in een geslagen voor het grootste ijs spektakel van het jaar. Winter Wonderland Zeist 2019/20 is een feit!

Heeft u interesse of wilt u zich inschrijven als deelnemer aan de Verlichte Truck Parade? Klik dan hier!

Route Verlichte Trucks Parade (klik op de foto voor een vergroting)