ZATERDAG 18 DECEMBER: VERLICHTE KERST TRUCK PARADE 2021
🎁 DEEL & WIN V.I.P RIDE EN RIJ MEE OP VOORSTE LEAD TRUCK🎁

Winter Wonderland opent haar deuren deze dag van 11:00 tot 23:00.

Dit jaar de straten van Zeist weer worden opgelicht als nooit tevoren door het meest succesvolle event van het jaar in een geheel nieuw jasje De Verlichte Kerst Truck Parade groter dan ooit!!

De Verlichte Kerst Trucks rijden de route te vinden op onze web-site: www.winterwonderlandzeist.nl door het centrum van Zeist en zullen tussen 16:00 -18:00 stilstaan op de gehele Slotlaan midden in het centrum van Zeist. De lead trucks zullen zich opstellen voor de Heren van Zeist.

Om 18:00 zullen De Verlichte Kerst Trucks starten vanaf de Heren van Zeist. Daarna zullen zij meerdere keren door het centrum van Zeist en meerdere malen langs Winter Wonderland rijden! Daarna vervolgen zij de route door heel Zeist! Om 21:00 zal de grootste Verlichte Kerst Truck parade van Nederland Zeist verlaten.

De winnaars (TOP 3) zullen zich opstellen na 21:0 voor De Heren van Zeist om hun felbegeerde prijs in bezit te nemen!

Kom gezellig kijken naar al dat moois wat Zeist te bieden heeft onder het genot van een heerlijke borrel in de Winter Wunderbar!

Het ultieme dagje weg in Midden Nederland dagje schaatsen, Shoppen tot 21:00 en daarbij DE Verlichte Kerst Truck Parade op 1 dag in Winter stad Zeist midden Nederland in Winter Wonderland Zeist!
Dit mag jij zeker NIET missen!!

De Verlichte Kerst Truck parade word mogelijk gemaakt door:

H. Berkulo Dienstverlening BV
DePartyshop.nl
De Heren van Zeist
Winter Wonderland Zeist

Winter Wonderland Zeist het ultieme Kerst gevoel!

VOOR ALLE INS&OUTS
Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl

WINTER WONDERLAND ZEIST IS EEN GEZAMENLIJK EVENT VOOR ALLEN!
Om nog meer beleving in het bruisende centrum van Zeist te krijgen hebben Zeist Events, De Heren Van Zeist, Hart van Zeist , Gemeente Zeist, KNSB met Ijstijd, met daarbij veel diverse lokale ondernemers de handen in een geslagen voor het grootste ijs spektakel van het jaar. Winter Wonderland Zeist 2021/22 is een feit!

Heeft u interesse of wilt u zich inschrijven als deelnemer aan de Verlichte Truck Parade? Klik dan hier!

Route Verlichte Trucks Parade (klik op de foto voor een vergroting)