ZATERDAG 17 DECEMBER: VERLICHTE KERST TRUCK PARADE 2022
Winter Wonderland opent haar deuren deze dag van 10:00 tot 23:00.

Route Verlichte Trucks Parade (klik op de foto voor een vergroting)

Dit jaar zullen de straten van Zeist weer worden opgelicht als nooit tevoren door het meest succesvolle event van het jaar: De Verlichte Kerst Truck Parade, groter dan ooit!!

De grootste Verlichte Kerst Truck parade van Nederland zal elke truck volledig versierd zijn in Kerst stijl, meerdere trucks hebben zelfs Live muziek ofwel wat dacht je van onze Kerstman op zijn arrenslee welke staat op de Lead Truck.

Dit ware spektakel mag jij zeker niet missen, Het grootste en mooiste event van Midden Nederland in Zeist!

De Verlichte Kerst Trucks rijden de route die te vinden is op onze website: www.winterwonderlandzeist.nl door het centrum van Zeist en daarbuiten!

De trucks zullen arriveren om 16:00, tussen 16:00 -18:00 zullen de Kerst Trucks stilstaan op de gehele Slotlaan midden in het centrum van Zeist en bij het Marktplein in Zeist. Zodat alle bezoekers uitgebreid om de trucks kunnen lopen en op de foto kunnen in alle rust.

Om 18:00 gaat het spektakel los en zullen De Verlichte Kerst Trucks meerdere keren door het centrum van Zeist en meerdere malen langs Winter Wonderland rijden! Daarna vervolgen zij hun route door heel Zeist! Om 21:00 zal de grootste Verlichte Kerst Truck parade van Nederland terugkeren naar Winter Wonderland Zeist voor de prijsuitreiking!

De winnaars (TOP 3) zullen zich opstellen na 21:00 voor Winter Wonderland Zeist om hun felbegeerde prijs in bezit te nemen!

Kom gezellig kijken naar al dat moois wat Zeist te bieden heeft onder het genot van een heerlijke borrel in de Winter Wunderbar!

Het ultieme dagje weg in Midden Nederland: dagje schaatsen, shoppen tot 21:00 en daarbij DE Verlichte Kerst Truck Parade op 1 dag in Winter stad Zeist midden Nederland in Winter Wonderland Zeist! Dit mag jij zeker NIET missen!!

16:00                 Binnenkomst Verlichte Kerst Truck Parade

16:00-18:00     Stilstaan gehele centrum Zeist (foto moment)

18:00                Start Verlichte Kerst Truck parade

20:00               Terugkeer Winter Wonderland Zeist Prijsuitreiking

21:00                Vertrek uit Zeist


Met volle trots presenteren wij de deelnemers aan de Verlichte Kerst Truck Parade!

 


Winter Wonderland Zeist het ultieme Kerst gevoel! 

VOOR ALLE INS&OUTS
Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl

Winter Wonderland Zeist altijd gezellig!

Heeft u interesse of wilt u zich inschrijven als deelnemer aan de Verlichte Truck Parade? Klik dan hier!