🎄ZONDAG 12 & ZONDAG 19 DECEMBER : GROOTSTE KERSTMARKT VAN MIDDEN NEDERLAND IN CENTRUM ZEIST🎄
🎁🎁 DEEL & WIN V.I.P GEHEEL VERZORGDE FAMILIE DAG 🎁🎁

Winter Wonderland opent haar deuren deze dag van 11:00 – 21:00
De Kerstmarkt is van 14:00 – 21:00

Vandaag zal het centrale deel van Winter Wonderland Zeist vol staan met meer dan 30 Kerst Kramen met allerlei leuke kerst spulletjes! U bent van harte welkom De Kerstmarkt is geopend van 14:00 tot 21:00.

U kunt heerlijk rustig de gehele dag uw kerstinkopen doen op de meest diverse Kerst Markt van Nederland en daarbij een rondje schaatsen over de prachtige ijsbaan in het hart van Winter Wonderland Zeist vanaf 11:00 met meer dan 300vm echt ijs!..

Tevens kunt u ook nog eens de gehele dag Kerst Inkopen doen in het centrum van Zeist.

Voor de aller kleintjes heeft Winter Wonderland Het Huis van De Kerstman met een groot Kerst Spring kussen waar de kleintjes zich prima kunnen vermaken terwijl je lekker gaat zitten in de Winter Wünderbar en opwarmt met een glüwein ofwel een warme chocomel met slagroom!

En droom weg in de nostalgie van Kerst met vrolijke kerst muziek op de Kerstmarkt met diverse kerst koren en acts, Kan Kerst nog mooier?!!

Winter Wonderland Zeist het ultieme Kerst gevoel!

VOOR ALLE INS&OUTS
Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl

WINTER WONDERLAND ZEIST IS EEN GEZAMENLIJK EVENT VOOR ALLEN!
Om nog meer beleving in het bruisende centrum van Zeist te krijgen hebben Zeist Events, De Heren Van Zeist, Hart van Zeist , Gemeente Zeist, KNSB met Ijstijd, met daarbij veel diverse lokale ondernemers de handen in een geslagen voor het grootste ijs spektakel van het jaar. Winter Wonderland Zeist 2021/22 is een feit!

Heeft u interesse of wilt u zich inschrijven voor de Kerstmarkt? Klik dan hier!