INSCHRIJVINGEN VOOR DIT JAAR ZIJN GESLOTEN!

Heeft u interesse of wilt u zich inschrijven voor de Kerstmarkt?

ALGEMENE INFORMATIE

Heeft u interesse om op de leukste Kerstmarkt van midden Nederland midden in het Hart van Zeist te staan tijdens Winter Wonderland 2019? Dit jaar op 2 zondagen van 13:00-18:00 uur, op zondag 15 december en zondag 22 december. En dat geheel kostenloos!

U kunt beide zondagen vanaf 10:00 op het plein voor Winterwonderland Zeist terecht voor de opbouw. Hier krijgt u een Kraam toegewezen door Melanie, deze werkt voor organisatie. Om 12:00 uur dient u klaar te zijn met opbouwen.

U heeft de beschikking over 1 kraam met de volgende afmetingen: 250cm diep en 400cm lang. Zie bijgevoegde tekening!

Wij leveren de kramen aan met verlichting. Wilt u extra uw producten belichten of versiering toepassen zult u dit met batterij gerelateerde producten doen.

Wij verwachten dat u uw kraam zo feestelijk mogelijk aankleed dit draagt niet alleen bij aan de Kerstmarkt maar ook aan uw eigen verkopen deze dag.

Er zijn diverse kampvuren om deelnemers en bezoekers op te warmen. Verder kunnen deelnemers Kerstmarkt ook opwarmen in WWL zelf.

U staat dus geheel gratis!! Wel ontvangen wij graag een gedetailleerde inschrijving zodat iedereen die staat zijn eigen producten voert. Wij ambiëren een zo divers mogelijke Kerstmarkt.

Bak en braad gelegenheden hoeven niet te reageren gezien dit al is vergeven aan de uitvoerende partij.

Natuurlijk is het wel toegestaan eten en drinken verpakt ofwel als cadeautje te verkopen.

Parkeren kunt u om de markt heen, dit kost u ongeveer rond de €6 per dag.

De Kerstmarkt start om 13:00 en is om 18:00 afgelopen. U mag na 18:00 afbouwen, tijdens de markt worden geen voertuigen toegelaten of is het toegestaan voor 18:00 af te bouwen.

De inschrijvingen voor dit jaar zijn gesloten!