Heeft u interesse of wilt u zich inschrijven voor de Kerstmarkt?

ALGEMENE INFORMATIE

Heeft u interesse om op de leukste Kerstmarkt van midden Nederland midden in het Hart van Zeist te staan tijdens Winter Wonderland 2021? Dit jaar op 2 zondagen van 14:00-21:00 uur, op zondag 12 december en zondag 19 december. En dat geheel kostenloos voor ondernemers uit Zeist, welke reclamebelasting betalen. Voor andere commerciële partijen zijn de kosten €25 voor 1 kraam. Een extra kraam kost €15.

U kunt beide zondagen vanaf 10:00 op het plein voor Winterwonderland Zeist terecht voor de opbouw. Hier krijgt u een Kraam toegewezen door Melanie, deze werkt voor organisatie. Om 13:00 uur dient u klaar te zijn met opbouwen.

U heeft de beschikking over 1 kraam met de volgende afmetingen: 250cm diep en 400cm lang. Zie bijgevoegde tekening!

Wij leveren de kramen aan met verlichting. Wilt u extra uw producten belichten of versiering toepassen zult u dit met batterij gerelateerde producten doen.

Wij verwachten dat u uw kraam zo feestelijk mogelijk aankleed dit draagt niet alleen bij aan de Kerstmarkt maar ook aan uw eigen verkopen deze dag.

Er zijn diverse kampvuren om deelnemers en bezoekers op te warmen. Verder kunnen deelnemers Kerstmarkt ook opwarmen in WWL zelf.

U staat dus geheel gratis, mits u reclamebelasting betaald en lid bent van Hart van Zeist. Bent u geen lid van Hart van Zeist, zijn de kosten als volgt: u betaald €25 voor een kraam, een extra kraam kost €15. Wilt u alle 3 de markten staan, bent u dus €75 kwijt voor 1 kraam.

Bak en braad gelegenheden kunnen enkel reageren als zij zelf in hun stroom kunnen voorzien.

Natuurlijk is het wel toegestaan eten te verkopen. Drinken mag alleen in verpakte- ofwel cadeauvorm.

Parkeren kunt u om de markt heen, dit kost u ongeveer rond de €6 per dag.

De Kerstmarkt start om 14:00 en is om 21:00 afgelopen. U mag na 21:00 afbouwen, tijdens de markt worden geen voertuigen toegelaten of is het toegestaan voor 21:00 af te bouwen.

    Welke dag(en) wil je staan? (verplicht)
    Zondag 12 DecemberZondag 19 DecemberBeide zondagen