De volgende sponsoren werken mee aan Winter Wonderland 2019. Ook meewerken? Bezoek de sponsor pagina en bekijk de mogelijkheden!


DE HEREN VAN ZEIST

Heerlijk genieten van lunch, borrel & diner in het centrum van Zeist! Groot terras aan de Slotlaan 316, 7 dagen per week! Reserveren: 030-8775128 of via www.deherenvanzeist.nl


SPONSOREN

RESPONZ MEDIA

Responz Media is opgericht in 2012 en is een transparante, ambitieuze onderneming. Door onze jarenlange verkoopervaring, gecombineerd met gedrevenheid en duidelijke visie zijn wij in staat om een eerlijke dienstverlening te bieden richting opdrachtgevers / samenwerkingspartners en adverteerders 

website: http://www.reponsz.media

ROYAL DUTCH COFFEE

Royal Dutch is trots op zijn afkomst.100% Dutch en ook nog eens helemaal biologisch. En dat proef je! Royal Dutch Espresso heeft 2 verschillende premium melanges, namelijk een milde en krachtige variant. 

website: http://www.deac.nl/koffies/koffie-concepten/royal-dutch-espresso

FRIESLANDCAMPINA

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten 
verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen uit melk.

website: https://www.frieslandcampina.com/nl/

CURLING CLUB UTRECHT

De Curling Club Utrecht is de trotse sponsor voor de Curling Competitie tijdens Winter Wonderland en zal op de finaledag een heuse curling clinic inclusief borrel en diner weg geven aan de winnaars van de Curling Competitie.

website: https://www.curlingclubutrecht.nl

CULTUUR ZEIST

CultuurZeist is een stichting van en door vrijwilligers die culturele evenementen organiseert voor heel Zeist en omgeving.Alle vormen van kunst komen aan bod: dans, zang, toneel, beeldende kunst, literatuur, fotografie, vertellen.

website: https://www.cultuurzeist.nl

ZNVD

ZNVD is een begrip in de regio Zeist. De ZNVD heeft vanaf haar oprichting in 1935 een schat aan ervaring opgedaan. Deze ervaring, aangevuld met kennis en kunde, zorgen ervoor dat de kwaliteit van al haar diensten op een bijzonder hoog niveau ligt.

website: https://www.znvd.nl

OLLIES FASHION

Bestel bij Ollies Fashion uw dames of heren overhemden, ondergoed, t-shirts, polo’s, boxershorts. Veilige betaling en snelle levering.

website: https://www.ollies-fashion.nl

ENJY

Enjy Event Support faciliteert alles voor jouw evenement. Geluid, Licht, DJ Gear, Stroom, Aggregaten, alles is in eigen beheer!

website: https://www.enjy.nl/

HJ PRODUCTIONS

De drive-in discotheek uit Zeist, professioneel en goedkoop! We houden ons andere bezig met verschillende soorten feestjes, op elke mogelijke manier en op elke locatie. Daarnaast is het huren van apparatuur ook mogelijk bij ons.

website: http://www.hj-productions.nl/

LUMINEUX

Catering Utrecht & Partyverhuur Utrecht en omstreken door cateringbedrijf uit Utrecht. Lumineux levert catering en partyverhuur van eenvoudig tot exclusief.

website: https://lumineux.nl/

HERO VERHUUR

HERO verhuur richt zich vooral op tenten en podia! Daarnaast hebben wij o.a. in ons assortiment: tafels, stoelen, statafelrokken, buffetrokken, koelaanhangers, koeling, verwarming, verlichting, bars, marktkramen, tribunes en toiletwagens.

website: http://heroverhuur.nl/

SCHOONMAAKSERVICE P. VAN DE KAMP

Onze schoonmaakservice staat lokaal bekend om de vlekkeloze service en snelle dienstverlening. Doordat wij nog een echt lokaal familiebedrijf zijn, kennen wij onze klanten persoonlijk. En dat is prettig samenwerken.

website: http://schoonmaakservicepvdkamp.nl/

BRAM’S PANNENKOEKEN

Heeft u een straatfeest, bedrijfsfeest, verjaardag, sportorganisatie of iets wat erop lijkt? Dan ben ik de aangewezen persoon die voor u de pannenkoeken verzorgt. Ik kom met de bakfiets bij u langs en zorg voor een ruime hoeveelheid pannenkoeken.

website: http://bramspannenkoeken.nl/

HEINEKEN

Heineken is een Nederlands biermerk dat sinds 1873 door Heineken wordt gebrouwen. Het merk is het zogenaamde “vlaggenschip” van zijn moederbedrijf en wordt in veertig brouwerijen in 39 landen gebrouwen.

website: https://www.heineken.com/nl/

HOKUS POKUS

Hokus Pokus is de feestwinkel van Midden Nederland. De webwinkel zit vol met feestkostuums, feestartikelen en cadeau’s! Bezoek de webwinkel, onze feestwinkel in Zeist of bel ons: 030-6916521.

website: https://www.hokuspokus.nl/

UKUNTMIJHUREN

Bent u op zoek naar een hoogwerker of rolsteiger? Verhuur specialist Ukuntmijhuren.nl heeft professioneel materiaal in allerlei soorten en maten. Wij verhuren rolsteigers en hoogwerkers binnen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Ede en Zeist.

website: https://www.ukuntmijhuren.nl/

PERSONAL FITNESS NEDERLAND

Personal Fitness Nederland (PFN) is een lifestyle- en fitnesstudio waar je in alle privacy kan trainen onder professionele begeleiding.

website: https://www.personalfitnessnederland.nl/

BANFI

Sfeervol dineren in een kosmopolitisch interieur in het centrum van Zeist.

website: http://restaurantbanfi.nl/