De volgende sponsoren werken mee aan Winter Wonderland 2021. Ook meewerken? Bezoek de sponsor pagina en bekijk de mogelijkheden!


DE HEREN VAN ZEIST

Heerlijk genieten van lunch, borrel & diner in het centrum van Zeist! Groot terras aan de Slotlaan 316, 7 dagen per week! Reserveren: 030-8775128 of via www.deherenvanzeist.nl


SPONSOREN

De Heren van Zeist

Heerlijk genieten van lunch, borrel & diner in het centrum van Zeist! Groot terras aan de Slotlaan 316, 7 dagen per week! Reserveren: 030-8775128 of via www.deherenvanzeist.nl

Zeist Events

Organisator van allerlei grote evenementen in Zeist. Onder andere jaarlijks Winter Wonderland, Zeist Open Air en Pinksterpop!

Gemeente Zeist

De Gemeente Zeist is 1 van de groene gemeentes in de Utrechtse Heuvelrug. De gemeente stelt zich ten doel een fijn leefklimaat te realiseren voor haar bewoners en is daarom graag betrokken bij Winter Wonderland!

Hart van Zeist

Stichting Hart van Zeist is de centrummanagement-organisatie voor het Centrum van Zeist. Binnen deze centrummanagementorgansastie wordt door ondernemers, gemeente en vastgoedeigenaren samengewerkt aan een optimaal georganiseerd centrum voor bezoekers en ondernemers.

Ijstijd! (KNSB)

IJSTIJD! is een landelijk initiatief om meer kinderen t/m 12 jaar kennis te laten maken met het schaatsen/inlineskaten en doorstroming naar verenigingen te stimuleren.

Ice World

Dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties voor festivals, (zakelijke) evenementen en bedrijfsoplossingen. Wij leveren mooie kwaliteitstenten op maat, passend bij jouw wensen.

Donselaar Tenten

Dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties voor festivals, (zakelijke) evenementen en bedrijfsoplossingen. Wij leveren mooie kwaliteitstenten op maat, passend bij jouw wensen.

Klimarent

U wilt dóór met uw bedrijfsactiviteiten. Maar als de klimatologische omstandigheden tekortschieten, heeft u snel een oplossing nodig. Klimarent zorgt voor dé tijdelijke oplossing op maat. Dankzij onze expertise en hoogwaardige klimaatsystemen. Met spoed als het moet en altijd precies wat u nodig heeft.

Lumineux

Welkom bij verhuur-, én cateringbedrijf Lumineux waar wij ‘alles voor uw eigen feest’ aanbieden!
Dit doen wij met veel plezier, gedrevenheid en passie al ruim 13 jaar.

Wij hebben een compleet aanbod voor uw bruiloft-, bedrijfs-, of elk willekeurig feest om u geheel te ontzorgen. Daarvoor beschikken wij over een uitgebreid assortiment partyverhuurmaterialen, heerlijke catering, unieke LX-foodtrucks & LX foodfietsen, dranken en enthousiast personeel.

Aannemingsbedrijf Stess Zeist

De naam Stess staat voor Steenbeek sloop-en straatwerk. In 1999 is Pieter Steenbeek met Aannemingsbedrijf Stess begonnen. Pieter is de kleinzoon van de grondlegger van het bekende Zeister familiebedrijf Steenbeek.

Gerard Huiden Verhuur

Bij Gerard Huiden Verhuur doen wij er alles aan om uw onderneming draaiende te houden.

Met verhuur van zowel Aggregaten, lichtmasten, transportmiddelen, klimaatbeheersing en alles omtrent veiligheid. Maar ook technisch personeel voor in de Evenementen, Bouw en Infra branche.

 Wij staan dag en nacht voor uw klaar! Vertel ons wat u nodig heeft en wij lossen het voor u op.

ENJY

Enjy Event Support faciliteert alles voor jouw evenement. Geluid, Licht, DJ Gear, Stroom, Aggregaten, alles is in eigen beheer!

Hanos Horecagroothandel

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.

Heineken

Heineken is een Nederlands biermerk dat sinds 1873 door Heineken wordt gebrouwen. Het merk is het zogenaamde “vlaggenschip” van zijn moederbedrijf en wordt in veertig brouwerijen in 39 landen gebrouwen.

Cultuur Zeist

CultuurZeist is een stichting van en door vrijwilligers die culturele evenementen organiseert voor heel Zeist en omgeving.Alle vormen van kunst komen aan bod: dans, zang, toneel, beeldende kunst, literatuur, fotografie, vertellen.

Berkulo Dienstverlening

Berkulo Dienstverlening is actief als dienstverlener in de Grond-, weg en waterbouw – Verkeerstechniek– Logistiek – en Evenementen. Omdat wij kwaliteit en betrouwbaarheid als pijlers zien onder organisatie zijn wij in 2015 trajecten gestart om ons bedrijf verder te professionaliseren. 

Kunstenhuis Zeist / De Bilt

KunstenHuis is dé plek voor kunsteducatie en amateurkunst in De Bilt, Zeist en de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn een bruisend cultuurcentrum met cursussen op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst, met drie theaters en een poppodium.

Chocomel

Chocomel is een chocolademelk, geproduceerd door FrieslandCampina in Aalter. Het handelsmerk Chocomel werd in 1932 geïntroduceerd en gedeponeerd door Martien Breij, directeur bij de Baarnse Melkinrichting J.A. Breij

KNSB

De KNSB is de bond voor iedere liefhebber van langebaan, shorttrack, marathon, kunstrijden, inlineskaten, schoonrijden en toerschaatsen. De bond zet zich in voor de versterking en promotie van de sport.

Sven Kramer Academy

De Sven Kramer Academy biedt schaatslessen en schaatsplezier in Thialf. Ontdek het lesprogramma voor jeugd, volwassenen en scholen.

Squla

Het leukste online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 t/m 8. Oefen thuis met Squla de lesstof van school met ruim 70.000 quizvragen en games!

VKN

De VKN is de branchevereniging van kunstijsbanen in Nederland. Anno 2020 zijn er 22 kunstijsbanen in Nederland en zijn 20 kunstijsbanen lid van de branchevereniging.

Trachitol

Trachitol is een geneesmiddel met een dubbele werking. Het bevat naast twee antibacteriële ingrediënten ook een pijnstillende stof. 

Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Schaatsen.nl

Alles over schaatsen vind je op schaatsen.nl. Van nieuws tot natuurijs, achtergrond, tickets, video’s. Topsport of zelf sporten, het begint op schaatsen.nl.

NOS

We brengen het laatste nieuws, sport en verslaggeving van (inter)nationale evenementen.

FILA

Fila werd in 1911 opgericht door de gebroeders Fila (Ettore en Giansevero), in het stadje Biella, om kleding voor de lokale bevolking te produceren. Voordat Fila over zou gaan op sportkleding in de jaren zeventig, was het hoofdproduct ondergoed.

Team NL

TeamNL is hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Van Atletiek tot Zwemmen. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen.

Lynk & Co

Mobiliteit op jouw voorwaarden. Eenvoudige prijsstelling, flexibel eigendom en autodelen. Welkom bij een nieuwe vorm van mobiliteit. Eenvoud, transparantie en flexibiliteit..

Nederlandse Loterij

Meespelen met de populairste kansspelen van Nederland? Dat kan nu met één account! Meld je nu aan voor de grootste totale prijzenpot van Nederland!

Daikin

Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we dat er voor een ideaal binnenklimaat en comfort meer nodig is dan alleen verwarming en koeling. Welkom bij Daikin en aangenaam kennis te maken!

Powerbar

Bij ons kun je terecht voor advies op maat & wij zorgen dat je de producten snel ontvangt! Wij zijn de grootste leverancier van sportvoeding voor duursporters! 

Responz Media

Responz Media is opgericht in 2012 en is een transparante, ambitieuze onderneming. Door onze jarenlange verkoopervaring, gecombineerd met gedrevenheid en duidelijke visie zijn wij in staat om een eerlijke dienstverlening te bieden richting opdrachtgevers / samenwerkingspartners en adverteerders! 

Stichting O’Mama’s Zeist

Stichting O’mama’s is draaiende op eigen kracht en bekostigd door sponsoring of een kleine bijdrage. Er worden hiervan diverse besloten als openbare activiteiten en evenementen georganiseerd. Waaronder een jaarlijks terugkerend sinterklaasfeest, Paasfeest en jubileumfeest.

Restaurant Banfi

Sfeervol dineren in een kosmopolitisch interieur in het centrum van Zeist.

Schoonmaakservice P. van de Kamp

Onze schoonmaakservice staat lokaal bekend om de vlekkeloze service en snelle dienstverlening. Doordat wij nog een echt lokaal familiebedrijf zijn, kennen wij onze klanten persoonlijk. En dat is prettig samenwerken.

Bram’s Pannenkoeken

Heeft u een straatfeest, bedrijfsfeest, verjaardag, sportorganisatie of iets wat erop lijkt? Dan ben ik de aangewezen persoon die voor u de poffertjesen verzorgt. Ik kom met de bakfiets bij u langs en zorg voor een ruime hoeveelheid poffertjesen.

‘t Seyster Friteshuys

Diana en Gaby van den Hengel openen op zaterdag 1 februari ‘t Seyster Friteshuys in Zeist. Naast verse friet hopen de ondernemers Zeistenaren te enthousiasmeren met ambachtelijke kroketten uit Putten. De frituur van Diana van den Hengel en haar man Gaby is te vinden op de Slotlaan, de centrale winkelstraat in Zeist. Naast verse friet in een puntzak biedt ’t Seyster Friteshuys een aantal ambachtelijke snacks van een kleinschalige producent in Putten.

DEAC Koffie Experts

DEAC Koffie Experts is Nederlands oudste leverancier van espressomachines. Daarnaast hebben wij al decennia lang maar één simpel doel: de perfecte espresso koffie maken, zodat elke ondernemer zijn klanten en werknemers echt kan verwennen.

HJ Productions

De drive-in discotheek uit Zeist, professioneel en goedkoop! We houden ons andere bezig met verschillende soorten feestjes, op elke mogelijke manier en op elke locatie. Daarnaast is het huren van apparatuur ook mogelijk bij ons.

Cor Quint

Cor Quint Boomverzorging Al 35 jaar ervaring in de boomverzorging. Voorheen was het bedrijf gevestigd aan de Arnhemsebovenweg te Driebergen.

Patist

Ons kantoor is al ruim 25 jaar actief in de makelaardij met als drijvende kracht Kees Patist, makelaar Zeist, in hart en ziel. Wij staan voor helderheid en transparantie en zijn geen standaard makelaar. 

Binnenspecialist de Bruin

Iedereen verdient een droomhuis. Bij Binnenspecialist geloven we er in dat uw droomhuis te realiseren is. In onze winkels vindt u interieuradviseurs, die gedreven zijn om een persoonlijk en passend advies te geven aan iedere klant.

 

Stadslab Zeist

Stadslab Zeist ontwikkelt (Corona-proof) programma’s, events en activiteiten. Onze Studio aan het Emmaplein 206 is de landingsplaats en vrijhaven waar Zeister stadmakers elkaar kunnen ontmoeten. Ons motto is: We leren door samen te experimenteren en zo bouwen wij samen aan onze stad van de toekomst!