Vanaf vrijdag 6 december 2019 tot en met 5 januari 2020 wordt het centrum van Zeist omgetoverd tot een waar Winter Wonderland. Met een fantastische grote ijsbaan en het gezellige pop-up grand café Winter Wunderbar wordt het Emmaplein een groot en gezellig winters tafereel voor jong en oud. Dagelijks geopend van 12:00 tot 21.00! In de Kerstvakantie is Winter Wonderland zelfs al om 11:00 uur geopend!

ONZE PRACHTIGE IJSBAAN

Kom gezellig schaatsen op onze prachtige ijsbaan. Speciaal voor de kleintjes hebben wij schaats hulpjes en natuurlijk ook eventueel te huren dubbele schaats ijzers of gewone schaatsen. Schaatsen is natuurlijk leuk en gezellig voor jong en oud! Met meer dan 300 m2 zult u ruimte genoeg hebben voor een eventueel pirouetje..U kunt natuurlijk gewoon in Winter Wonderland uw tickets halen maar u kunt ook uw tickets kopen via onderstaande link!

TICKETS IJSBAAN


WINTER WUNDERBAR

Je bezoekt Winter Wonderland Zeist dan kan je natuurlijk niet onze mooie Winter Wunderbar voorbij lopen. Je hebt daar niet alleen prachtig uitzicht op de ijsbaan maar ook de heerlijke warme sfeer van Kerst. Dat alles vergezeld door onze befaamde glühwein, en warme chocomel met slagroom.. en ga zo maar door. Natuurlijk kunt u ook erg lekker eten in ons mooie Wunderbar restaurant. Bekijk hier de menukaart.


EVENEMENTEN

Tijdens Winter Wonderland staan tal van leuke activiteiten gepland! Benieuwd welke activiteiten? Bekijk dan de uitgebreide agenda!

 


DE ULTIEME KERST & NIEUWJAARSBORREL LOCATIE VAN NEDERLAND!!

Nergens vindt u een mooiere locatie om uw ultieme bedrijfsfeest te organiseren! Met ruime keuze aan arrangementen van basis tot ultra luxe kunt u alle kanten op.

Op onze unieke locatie geheel privé af te huren gelegen in het hart van Zeist met uitzicht over Winter Wonderland Zeist en direct gesitueerd aan onze prachtige ijsbaan! Zodat u ook nog eens extra diverse activiteiten kan ondernemen als extra dimensie aan uw borrel en natuurlijk zeer goed voor team building zoals schaatsen, curling, kunst schaatsen en IJs worstelen Spel!…

Werkelijk een unieke locatie met een geweldige sfeer waar alles mogelijk is! **Reserveer op tijd gezien er maar beperkt aantal dagen beschikbaar is**

Informeer snel door te klikken op onderstaande link of kijk voor meer informatie op: www.winterwonderlandzeist.nl

Of klik hier voor het aanvragen van een offerte : http://winterwonderlandzeist.nl/vrijblijvende-aanvraag/


SPONSORING

Ben je geïnteresseerd om dit Winter Wonderland tot een nóg groter succes te maken d.m.v. sponsering? Vele bedrijven gingen je voor!  Zie onze uitgebreide brochure voor alle diverse opties om Winter Wonderland Zeist als sponsor mogelijk te maken!

Je kunt hier contact opnemen.


IJSMEESTER

De ijskwaliteit wordt scherp in de gaten gehouden door niemand minder dan Terry van den Dungen, (oud) ijsmeester van de befaamde Jaap Edenbaan in Amsterdam. Gedurende Winter Wonderland kun je dus altijd schaatsen op kwaliteitsijs!