🎄VRIJDAG 25 NOVEMBER  MOONLIGHT SHOPPING MIDNIGHT MARKET CENTRUM ZEIST🎄
🎁🎁DEEL & WIN V.I.P GEHEEL VERZORGDE FAMILIE DAG 🎁🎁

Winter Wonderland opent haar deuren deze dag van 18:00 tot 23:00
Moonlight Shopping Midnight Market is Geopend van 18:00 – 23:00!

Vandaag zal het centrale deel van Winter Wonderland Zeist vol staan met meer dan 30 Moonlight Shopping Kramen met allerlei leuke spulletjes! U bent van harte welkom, de Moonlight Shopping Midnight Market is geopend van 18:00 tot 22:00.

U kunt heerlijk rustig de gehele dag uw inkopen doen op de meest diverse Moonlight Shopping Market van Nederland, en daarbij een lekker rondje schaatsen over de prachtige ijsbaan in het hart van Winter Wonderland Zeist met meer dan 450m2 echt ijs!
Tevens kunt u ook nog eens de gehele dag inkopen doen in het centrum van Zeist tot 22:00 i.v.m. Moonlight Shopping in geheel Zeist! Droom weg in de nostalgie van de donkere dagen met vrolijke muziek op de Moonlight Midnight Market met diverse koren en acts, het kan niet mooier tijdens de donkere dagen!!

VOOR ALLE INS&OUTS
Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl

Winter Wonderland Zeist altijd gezellig!

WINTER WONDERLAND ZEIST IS EEN GEZAMENLIJK EVENT VOOR ALLEN!
Om nog meer beleving in het bruisende centrum van Zeist te krijgen hebben Zeist Events, De Heren Van Zeist, Hart van Zeist , Gemeente Zeist, met diverse lokale ondernemers de handen in een geslagen voor het grootste ijs spektakel van het jaar. Winter Wonderland Zeist 2023/2024 is een feit!