Kids Future Light Parade

VRIJDAG 25 NOVEMBER: KIDS FUTURE LIGHT PARADE OPENINGS PARTY GRATIS SCHAATSEN
Winter Wonderland opent haar deuren deze dag van 18:00 tot 23:00.

Ook dit jaar organiseert Winter Wonderland Zeist in samenwerking met Stichting O’Mamas De Kids Future Light Parade! Tussen 19:00 – 19:30 lopen zij over de Slotlaan van Zeist, dit is dan ook de spectaculaire officiële opening van Winter Wonderland 2023/2024!

Met behulp De Mama’s en natuurlijk van alle leuke coole kids uit de regio zullen zij Zeist warmte en kleur geven met de Lichtjes Parade, vanaf 19:00 tot 19:30, waarbij zij dwars door het centrum zullen lopen en daarbij heel Zeist centrum zullen verlichten tijdens Moonlight Shopping.De opening van W.W.L Zeist wordt dan ook zeer groots gevierd!!

UITERAARD WILLEN JIJ EN JE VRIENDJES MEEDOEN?

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM JE NU AAN TE MELDEN!

Deelname aan De Kids Future Light Parade  op Winter Wonderland is GRATIS! Voor alle deelnemers van de Kids Light Parade is schaatsen na afloop ook nog eens GRATIS tijdens het O’Mama’s Ijsbaan Kids Feest!

Winter Wonderland Zeist verschaft elke deelnemer geheel gratis een lichtjes streng (volledig draagbaar), verdere aankleding vanuit huis zorgt ervoor dat hij/zij kans maakt op diverse zeer vette en leuke prijzen voor best geklede versierde persoon/ groep, leukste persoon, gekste creatie. Dus gebruik je eigen creativiteit!!

  • 1e prijs: Kinderfeestje max 8 personen met pannenkoek en limo
  • 2e prijs: 3 kids gratis schaatsen
  • 3e prijs: 2 kids gratis schaatsen

We verzamelen op Winter Wonderland Zeist Markt 1 om 18:30.

Er is deze avond ook Moonlightshopping en de Midnight Moonlight Market, met daarbij live muziek op het plein en diverse vuurkorven en uiteraard onze coole kids! Zeist zal een gezellige dolle bruisende boel worden. Kom zie en beleef de Kids Future Light Parade en geniet van de warme novembermaand.

VOOR ALLE INS&OUTS

Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl

Winter Wonderland Zeist altijd gezellig!

 

Datum

25 nov 2022
Expired!

Tijd

18:00 - 23:00