Kids Future Light Parade

VRIJDAG 26 NOVEMBER: KIDS FUTURE LIGHT PARADE ISM STICHTING O’MAMA’S EN KUNSTENHUIS ZEIST
Winter Wonderland opent haar deuren deze dag van 13:00 tot 20:00u.

Dit jaar, organiseert Winter Wonderland Zeist samen met Stichting O’mama’s en Kunstenhuis Zeist met alle kids uit de regio..
THE KIDS FUTURE LIGHT PARADE

Tussen 17:00 – 17:30u lopen zij over de Slotlaan van Zeist, dit is dan ook de spectaculaire officiële opening van Winter Wonderland 2021/2022

Met behulp van leuke kids uit de regio en daarbij Stichting O’mama’s en het Kunstenhuis zullen zij Zeist warmte en kleur geven met de lichtjes parade met veel licht sculpturen.
Dit jaar worden de kinderen tijdens de optocht begeleid door 2 heuse politiewagens van de stichting Dutch American Police Department, die de wagens ter beschikking stellen!
Waarbij zij, van 17.00 – 17.30u, dwars door het centrum zullen lopen en daarbij heel Zeist centrum verlichten.

De opening van Winter Wonderland Zeist wordt groots gevierd!!
In samenwerking met De Stichting O’mama’s

De Lichtjes Parade op Winter Wonderland is geheel GRATIS voor alle deelnemers van The Kids Future Light Parade na afloop vanaf 17.30u. Inclusief gratis toegang schaatsbaan en een drankje (geen alcohol) naar keuze.

Winter Wonderland verschaft elke deelnemer een lichtjes streng volledig draagbaar welke je cadeau krijgt van Stichting O’mama’s en Winter Wonderland Zeist. Verdere aankleding die jij zelf meeneemt ofwel draagt zorgt ervoor dat kinderen kans maken op diverse leuke vette prijzen voor best geklede persoon, leukste persoon, gekste creatie.

Verlicht is verplicht voor alle deelnemers en begeleiding. Dus gebruik je eigen creativiteit!!

1ste Prijs: Jij en een begeleider van 18 jaar of ouder voorop meerijden de Lead Truck tijdens de Verlichte Kerst Truck Parade. (Zaterdag 18 december)
2de Prijs: Jij en 4 vriendjes gratis schaatsen met eten en drinken op dag naar keuze.
3de Prijs: Jij gratis schaatsen met 3 vriendjes op dag naar keuze.

Kom zie en beleef The Kids Future Light Parade en geniet van de warme novembermaand.
Voor alle ins en outs check: www.winterwonderlandzeist.nl

Winter Wonderland Zeist altijd gezellig!

UITERAARD DE HORECA GEPLACEERD EN U DIENT ALLEN IN BEZIT ZIJN VAN EEN QR CODE EN GELDIG LEGITIMATIEBEWIJS VOOR ZOWEL HORECA ALS IJSBAAN DIT GELD VANAF 14 JAAR EN OUDER! KINDEREN ONDER DE 14 JAAR ZIJN VRIJGESTELD

WINTER WONDERLAND ZEIST IS EEN GEZAMENLIJK EVENT VOOR ALLEN!
Om nog meer beleving in het bruisende centrum van Zeist te krijgen hebben Zeist Events, De Heren Van Zeist, Hart van Zeist , Gemeente Zeist, KNSB met Ijstijd, met diverse lokale ondernemers de handen in een geslagen voor het grootste ijs spektakel van het jaar. Winter Wonderland Zeist 2021/2022 is een feit!

Datum

26 nov 2021
Expired!

Tijd

17:00 - 17:30
Emmaplein, Zeist

Locatie

Emmaplein, Zeist

Organisator

Winter Wonderland Zeist
Website
http://www.winterwonderlandzeist.nl

KOOP TICKETS IJSBAAN

KOOP TICKETS

Om het horecagedeelte en de ijsbaan te betreden tijdens Winter Wonderland 2021/2022, is vanaf 13 jaar een geldige QR-code nodig. Dit mag in de vorm van een vaccinatie- of testbewijs. Wij maken hier geen uitzonderingen op en handhaven hierbij de landelijke en gemeentelijke wetgeving. Voor meer informatie, volg deze link.