Meet & Greet Sinterklaas

ZATERDAG 4 DECEMBER: MEET & GREET SINTERKLAAS!
Winter Wonderland opent haar deuren deze dag van 10:00 tot 17:00

In de middag hebben wij een heel speciale gast en kunnen de kinderen Sinterklaas en zijn hulpjes ontmoeten!

Sinterklaas zal rond 15:00 gezellig Winter Wonderland persoonlijk komen bezoeken met zijn hulpjes en alle tijd nemen voor alle kinderen. Ze kunnen hun lijstjes inleveren of uitgebreid met hem en zijn hulpjes op de foto!

Ouders kunnen Sinterklaas voorzien van extra informatie over hun kleine zodat Sinterklaas de kleine zeer persoonlijk kan spreken.

Winter Wonderland warmte en gezelligheid in jouw decembermaand!

VOOR ALLE INS&OUTS
Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl

UITERAARD DE HORECA GEPLACEERD EN U DIENT ALLEN IN BEZIT ZIJN VAN EEN QR CODE EN GELDIG LEGITIMATIEBEWIJS VOOR ZOWEL HORECA ALS IJSBAAN DIT GELD VANAF 14 JAAR EN OUDER! KINDEREN ONDER DE 14 JAAR ZIJN VRIJGESTELD

WINTER WONDERLAND ZEIST IS EEN GEZAMENLIJK EVENT VOOR ALLEN!
Om nog meer beleving in het bruisende centrum van Zeist te krijgen hebben Zeist Events, De Heren Van Zeist, Hart van Zeist , Gemeente Zeist, KNSB met Ijstijd, met daarbij veel diverse lokale ondernemers de handen in een geslagen voor het grootste ijs spektakel van het jaar. Winter Wonderland Zeist 2021/22 is een feit!

Datum

04 dec 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00
Emmaplein, Zeist

Locatie

Emmaplein, Zeist

Organisator

Winter Wonderland Zeist
Website
http://www.winterwonderlandzeist.nl

KOOP TICKETS IJSBAAN

KOOP TICKETS

Om het horecagedeelte en de ijsbaan te betreden tijdens Winter Wonderland 2021/2022, is vanaf 13 jaar een geldige QR-code nodig. Dit mag in de vorm van een vaccinatie- of testbewijs. Wij maken hier geen uitzonderingen op en handhaven hierbij de landelijke en gemeentelijke wetgeving. Voor meer informatie, volg deze link.