Disney Disco Skate

WOENSDAG 1 DECEMBER: FIRST DISNEY DISCO SKATE
Winter Wonderland opent haar deuren deze dag van 11:00 tot 17:00

Vanaf 13:00 is het tijd voor het event van de dag Disney Disco Skate! Onder begeleiding van het professionele licht en geluid van Enjy Sound kunnen de kleine schaatsers een fantastische woensdag middag beleven op de ijsbaan!

Met daarbij natuurlijk hun favoriete mascottes van Disney midden op het ijs zoals Olaf! En dat alles op de vetste beats en nieuwste kids Hits met DJ Major Music midden op het ijs. Alles word uit de kast gehaald om de kids de dag van hun leven te geven!!
Tevens is er de mogelijkheid dat de kids hun gezicht laten beschilderen, altijd leuk!

DISNEY DISCO SKATE ELKE WOENSDAG VANAF 13:00!
Winter Wonderland warmte en gezelligheid in jouw decembermaand!

VOOR ALLE INS&OUTS
Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl

UITERAARD DE HORECA GEPLACEERD EN U DIENT ALLEN IN BEZIT ZIJN VAN EEN QR CODE EN GELDIG LEGITIMATIEBEWIJS VOOR ZOWEL HORECA ALS IJSBAAN DIT GELD VANAF 14 JAAR EN OUDER! KINDEREN ONDER DE 14 JAAR ZIJN VRIJGESTELD

WINTER WONDERLAND ZEIST IS EEN GEZAMENLIJK EVENT VOOR ALLEN!
Om nog meer beleving in het bruisende centrum van Zeist te krijgen hebben Zeist Events, De Heren Van Zeist, Hart van Zeist , Gemeente Zeist, KNSB met Ijstijd, met daarbij veel diverse lokale ondernemers de handen in een geslagen voor het grootste ijs spektakel van het jaar. Winter Wonderland Zeist 2021/22 is een feit!

Datum

01 dec 2021
Expired!

Tijd

11:00 - 17:00
Emmaplein, Zeist

Locatie

Emmaplein, Zeist

Organisator

Winter Wonderland Zeist
Website
http://www.winterwonderlandzeist.nl

KOOP TICKETS IJSBAAN

KOOP TICKETS

Om het horecagedeelte en de ijsbaan te betreden tijdens Winter Wonderland 2021/2022, is vanaf 13 jaar een geldige QR-code nodig. Dit mag in de vorm van een vaccinatie- of testbewijs. Wij maken hier geen uitzonderingen op en handhaven hierbij de landelijke en gemeentelijke wetgeving. Voor meer informatie, volg deze link.